Tânăr din Chistag prins fără permis la volan în Borod

1706
poliția rutieră
Foto caracter ilustrativ

Luni, 21 octombrie, la ora 07.30, pe drumul comunal 188, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii din Borod au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din Chistag comuna Astileu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

De asemenea, marți, 22 octombrie, la ora 04.49, pe drumul județean 764, în localitatea bihoreană Crâncești, polițiștii Secției nr.2 de Poliției Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 56 de ani, din comuna Șuncuiuș, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.