Pieton aflat sub influența alcoolului, lovit de mașină la Borod

1333
Ambulanța
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost lovit de mașină, în timp ce traversa strada prin loc nepermis în localitatea bihoreană Borod. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului. 

„Vineri, 2 aprilie, la ora 20.53, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Borod, un bărbat de 35 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism dinspre Oradea înspre Cluj, a accidentat un bărbat de 42 de ani, din Borod, care se afla în traversarea neregulamentară a părții carosabile, din partea stângă a direcției de deplasare a autoturismului”, a precizat, Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al poliției Bihor.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că pietonul prezenta o concentrație alcoolică de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.