Mașină cuprinsă de flăcări în Șerani

1827
Mașină cuprinsă de flăcări în Șerani

O autospecială de stingere a Stației de Pompieri Aleșd a intervenit, vineri după-amiază în localitatea bihoreană Șerani, pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism.

Potrivit primelor informații, mașina a fost mistuită de flăcări după ce focul pus pentru a curăța vegetația uscată de pe un teren ar fi scăpat de sub control.

Focul s-a extins rapid, deşi pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială pentru a stinge vâlvătaia.

Pompierii au fost solicitați în jurul orei 13:50 în urma acestui eveniment, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit mașina cuprinsă în totalitate de flăcări.

Autorităţile au început o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit focul.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.