Lemne de foc fără documente legale confiscate de polițiști la Luncșoara, Bulz și Bratca

1262
lemne de foc-1
Foto caracter ilustrativ
 

Marți, 11 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Bratca, județul Bihor, bănuit că tocmai ar fi tăiat și sustras 7 arbori de esență fag și mesteacăn, de pe un teren împădurit de pe raza localității bihorene Valea Crișului.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Postului de Poliție Bratca. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Tot marți, 11 decembrie a.c., la ora 18.00, pe drumul județean 108K, în localitatea bihoreană Bulz, polițiștii din Bulz și Bratca au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din comuna Bratca, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 metri steri de lemne de foc, de esență fag, în valoare de 206 lei, fără documente legale.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

De asemenea, marți, 11 decembrie a.c., la ora 13.55, pe drumul comunal 167, în localitatea bihoreană Luncșoara, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un tânăr de 18 ani, din comuna Aușeu, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,4 metri cubi de lemne de foc, de esență cer, în valoare de 348 lei, fără documente legale.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.