Lăsată nesupravegheată, o fetiţă de trei ani a ajuns la spital, lovita de un biciclist în Borod

1376
Smurd Aleșd-8
Foto © AlesdOnline arhivă

Marți, 4 iunie, la ora 19.50, în localitatea bihoreană Borod, un minor de 15 ani, din Cornițel, județul Bihor, în timp ce circula pe bicicletă,

a acroșat o minoră de trei ani, din comuna Apateu, județul Arad, care se afla nesupravegheată, pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, minora de trei ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.