23.1 C
Aleşd
duminică, 16 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Femeia din Borozel acuzată de uciderea propriului fiu va fi eliberată

Femeia de 58 de ani, din Borozel, acuzată de uciderea propriului fiu, va fi eliberată din arest. Decizia a fost luată luni, de un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor, după ce săptămâna trecută a fost arestat celălalt fiu al inculpatei, care și-ar fi recunoscut fapta.

Admite cererile formulate de către inculpata VențelDoina, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de omor în modalitatea violenţei în familie, şi de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Dispune revocarea măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpata (și) punerea în libertate a inculpatei, dacă nu se află arestată în altă cauză, la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, se arată în încheierea instanței. 

Punerea în libertate a femeii se va face la trecerea termenul de contestație, de 48 de ore. 

Doina Vențel a petrecut aproape trei săptămâni în spatele gratiilor, fiind arestată pe 1 mai, după ce a susținut că ea și-a înjunghiat mortal fiul, de 33 de ani. Ulterior, femeia a revenit asupra primei declarații și a susținut că nu ea a comis crima, ci un alt fiu al său, Emil Gal, pe fondul unui scandal la băutură. La cererea avocatului Cătălin Pascui, care a apărat-o pe Doina Vențel, pe 16 mai procurorii i-au pus față în față pe mamă și pe fiul suspectat de crimă. „În cadrul confruntării, din cauza tensiunii, fratele victimei a cedat și a recunoscut că el a comis fapta”, a menționat avocatul Pascui.

Drept urmare, Emil Gal a fost arestat vineri, 17 mai, pentru 30 de zile.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,717FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI