Din ce cauză s-a produs accidentul de ieri cu implicarea unei autoutilitare

1384
Accident Borod 03.12.2018 3

Luni, 3 decembrie a.c., la ora 15.50, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Valea Mare de Criș, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a acroșat un cap de pod și a pătruns în șanțul din partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 43 de ani, din Oradea, pasager în autoutilitară a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. Totodată, conducătorul autoutilitarei și un alți doi bărbați de 59 și 57 de ani, ambii din Oradea, pasageri în autoutilitară au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.