Continuă seria șoferilor prinși la volan fără permis în satele din Bihor

1231

Duminică, 26 mai, la ora 18.00, pe drumul județean 764/D, în localitatea bihoreană Beznea, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un localnic de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Vineri, 24 mai, la ora 22.15, pe drumul comunal 166, în localitatea bihoreană Cetea, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din localitatea Aştileu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având expirată perioada de valabilitate a numărului provizoriu de înmatriculare.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii din Borod au constatat că acesta conducea deși avea permisul de conducere reținut.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.