Bărbat din Borod prins băut și fără permis la volan

1257

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Borod a fost prins băut și fără permis la volanul unui autoturism.

“Miercuri, 18 decembrie, la ora 11.40, pe drumul comunal 162, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii din Borod au depistat în trafic un localnic de 36 de ani, în timp ce conduceaun autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Rurală Borod.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.