Bărbat de 39 de ani din Bălnaca prins la volan fără permis

919
amenzi politie

Un bărbat de 39 de ani, din Bălnaca, și-a permis să se urce la volan și să conducă fără grijă, deși nu are carnet de șofer.

“Miercuri, 7 noiembrie a.c., la ora 11.25, pe drumul comunal 273, în localitatea bihoreană Bălnaca, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un localnic de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a declarat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.