Aproape 40 de metri cubi de lemn rotund de brad şi molid confiscaţi de poliţiştii din Borod

700

Aproape 40 de metri cubi de lemn rotund de brad şi molid, fără documente legale de transport, în valoare de peste 11.000 de lei, confiscaţi de poliţiştii din Borod

Joi, 30 iulie, la ora 05.30, pe drumul judeţean 108/k, în localitatea bihoreană Bulz, poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, reprezentant al unei societăţi comerciale din acelaşi judeţ, în timp ce transporta cu un camion cu semiremorcă 39,59 metri cubi de lemn rotund,speciile brad şi molid, în mod repetat, în baza aceluiaşi aviz de însoţire a transportului de material lemnos.

Societatea comercială respectivă a fost sancționatăcontravenţional conform prevederilor Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 11.349 de lei, a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Crişul Negru Superior Lunca, din localitatea Bulz.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.