Accident pe D.N.1, în Beznea: un TIR a derapat si a lovit o masina

3193
Accident pe D.N.1, în Beznea
Foto ©️ AlesdOnline

Luni, 28 septembrie, la ora 16.50, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Beznea, un tânăr de 24 de ani, din Sovata, județul Mureș, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă pe direcția Cluj – Oradea, pe un sector de drum în

 

pantă, într-o curbă periculoasă la dreapta, pe timp de ploaie, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de circulație și a acroșat cu partea din spate a remorcii un autoturism, condus regulamentar, pe banda a doua, de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj și un alt autoturism, condus pe aceeași bandă, de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism acroșat a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.