Accident mortal pe Piatra Craiului: Impact violent între un TIR și un autoturism (video)

4711
Accident mortal pe Piatra Craiului
Foto captură video
 

În dimineața zilei de joi, 1 octombrie, la ora 10.25, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Piatra Craiului, eveniment în care au fost implicate un TIR și un autoturism, apelantul precizând că cei doi bărbați din autoturism au rămas încarcerați.

 

Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă de tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În momentul sosirii la locul producerii accidentului, echipajul de pompieri militari paramedici a evacuat șoferul autoturismului și i–a acordat primul ajutor calificat, iar echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea bărbatului de pe locul din dreapta, bărbatul fiind, din nefericire, declarat decedat.

Șoferul autocamionului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului, aflat în cod galben medical (traumatisme și contuzii), a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.