Accident la Borod. Două maşini s-au ciocnit

4222
Accident în Borod
FOTO ©️ Infotrafic Jud. Bihor

O persoană a fost rănită, în urma coliziunii dintre două autoturisme. Accidentul a avut loc, la ieșirea din Borod spre Oradea.

„Apelul 112 a intrat la ora 10;34. Accidentul rutier s-a produs pe DN1, la iesirea din Borod inspre Oradea. Sunt implicate doua autoturisme, o persoana a fost transportată la spital pentru investigatii medicale.”, a declarat pentru AlesdOnline, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Traficul rutier a fost restricționat pentru scurt timp și în zonă s-a circulat alternativ, pe o bandă pe sens, creându-se cozi de mașini.

Polițiștii rutieri efecuteaza cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și imprejurarilor producerii accidentului rutier, a mai spus Fărcuța.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.