Accident între un tir şi o maşină, pe DN1 la Borod

6644
Accident între un tir şi o maşină, pe DN1 la Borod~2-800x600
Foto © AlesdOnline
 

Un accident grav a avut loc duminică în localitatea bihoreana Borod. Traficul rutier a fost complet blocat pentru ca echipele de intervenție să acorde primul ajutor victimelor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, în localitatea Borod, judeţul Bihor, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un autocamion, din cauza pătrunderii pe contrasens a acestuia din urmă, care a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, ce frânase brusc în faţa sa. Autocamionul s-a răsturnat pe carosabil şi blochează ambele sensuri de mers.

La fata locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, alături de o ambulanța SMURD, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bihor. Între fiarele contorsionate ale autoturismelor a fost blocată o persoană, pompierii militari reușind să o elibereze și să o predea echipajelor medicale.

În urma impactului deosebit de violent, o persoană și-a pierdut viața.

La faţa locului se află echipaje de poliţie, pentru a efectua cercetări şi a dirija circulaţia pe un drum comunal din apropiere.

UPDATE: Potrivit comisarului Alina Dinu, circulația în zonă a fost reluată în jurul orei 20.40.

 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.