Accident grav între Borod și Cornițel! Traficul rutier este întrerupt pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD

11726
Accident grav între Borod și Cornițel

Traficul între Oradea și Cluj-Napoca este blocat complet în urma accidentului produs între localitățile Borod și Cornițel.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, între localitățile Borod și Cornițel, acolo unde a avut loc o coliziune frontală între un autotren și un autoturism.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale la fața locului.

“Un bărbat de 30 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cluj – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. Astfel, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns și a circulat pe contrasens și a acroșat cu partea laterală dreapta un autotren care circula regulamentar, pe banda a doua de circulație, dinspre Oradea înspre Cluj, condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Lueta, județul Harghita”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital de un elicopter smurd.

Polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Accident Piatra craiului

Accident grav între Borod și Cornițel 2Elicopter smurd Borod

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.