A rupt cu mașina un stâlp de beton. Circulația blocată la Borod!

2514
A rupt cu mașina un stâlp de beton. Circulația blocată la Borod800x675
Foto © AlesdOnline

Un accident de circulație, în care au fost implicat un autoturism s-a produs cu puțin timp în urmă pe DN 1 (E60), în localitatea Borod.

Potrivit primelor informații, se pare șoferul unui autoturism a intrat într-un stâlp din apropierea carosabilului. Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, „autoturismul implicat a acroșat un stâlp electric care s-a rupt în urma impactului. Pentru scurt timp, traficul rutier a fost blocat total până la degajarea carosabilului”.

În urma impactului, stâlpul s-a rupt şi s-a înclinat peste şosea, rămânând atârnat doar de cabluri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, nici măcar şoferul vinovat, chiar dacă maşina sa, un Ford, a fost serios avariată.

În jurul orei 17.40, circulaţia a fost reluată.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.