Bănuit de furtul unei biciclete, identificat cu operativitate de polițiștii din Tileagd

216

Marți, 31 mai, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin 112 de un orădean că ” la ora 17.50, persoane necunoscute au sustras o bicicletă pe care proprietara, o femeie din Urvind, a lăsat-o neasigurată pe digul barajului de la Lugașu de Jos”.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Tileagd au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 15 ani, din localitatea bihoreană Ţetchea.

Polițiștii din Tileagd au recuperat de la cel în cauză bicicleta sustrasă și au restituit-o proprietarei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.