Balul strugurilor la Aleșd

733
Foto © RMDSZ-Elesd

​În data de 1 octombrie UDMR Aleşd organizează BALUL TRADIŢIONAL închinat culesului de struguri. Copii şi tineri, îmbrăcaţi în port popular maghiar vor participa la o slujbă religioasă, care începe la ora 15.00 la Biserica Reformată din Alesd, apoi vor porni pe străzile oraşului pentru a invita locuitorii Alesdului la balul de seară, dansând şi cântând. 

 

Dansul de deschidere al balului va începe la ora 21.00, iar baulul se va tine la  Centrul Bocskai situat lângă biserica Reformată din Aleșd.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.