Zi de aleasă sărbătoare în Parohia Groși

3562
Parohia Groși
 

Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, a inaugurat duminică, 1 mai noua capelă cu hramul „Învierea Domnului” din cimitirul Parohiei Groși, comuna Aușeu.

 

După citirea pericopei evanghelice, Preasfinția Sa a rostit un frumos și bogat cuvânt de învățătură, vorbindu-le credicioșilor din evanghelia zilei de la Ioan (20, 19-31).

La finalul programului liturgic, Părintele Aurel Simion Goga, Protopopul Oradiei, Aleșdului și Peștișului a adresat cuvânt de bun venit Ierarhului Oradiei, aducând mulțumiri pentru părintească purtare de grijă și slujirea arhierească la fiecare vizită arhierească.

În continuare, preotul paroh Ioan Octavian Ungur si-a manifestat recunoștința față de Chiriarhul locului pentru dragostea și sprijinul oferite în cursul slujirii sale ca păstor sufletesc pentru comunitatea credincioșilor încredințați.

La sfârșit Preasfințitul Părinte Sofronie a mulțumit și felicitat pe preotul paroh alături de bunii credincioși ai Parohiei Groși, descriindu-i ca fiind o comunitate harnică si armonizată.

 

Urmărește-ne și pe Google News