Un tânăr a ajuns cu mașina în valea Gepis la Groși (FOTO)

8371
accident Groși
Foto ©️ Stefan Zetocha

Un nou accident s-a produs, astăzi, în localitatea Grosi. Un automobil a derapat de pe carosabil și a ajuns în valea Gepis din localitate.

Un tânăr de 18 ani, care conducea un autoturism se pare ca pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și a ajuns in albia văi Gepis din Groși. Accidentul s-a produs duminica dimineata in jurul orei 9.

În urma accidentului, tânărul a fost rănit ușor. Echipajul de prim ajutor de la statia de pompieri din Aleșd ia acordat îngrijiri la fața locului. Victima implicată în accident a refuzat transportul la spital.

Tanarul, se afla singur în mașina.

Oamenii legii cercetează toate circumstanțele producerii accidentului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.