Un bărbat din Groși a gasit o comoara în timp ce își construia în curte

10361
comoara Groși-800x450
Foto © AlesdOnline
 

Un satean dintr-o comuna bihoreana a descoperit între 400-500 de monede de argint in timp ce sapa un sant in propria curte.

 

Este vorba despre Ilea Nicu cunoscut de localnici ca DUDU din Groși, comuna Aușeu, care a predat monedele gasite in propria curte la primaria din comună. Autorităţile locale le vor preda Muzeului Ţării Crișurilor din Oradea.

Pentru ca a facut aceasta descoperire complet intamplator, in timp ce facea lucrari in curtea casei, si pentru ca le-a predat autoritatilor, barbatul are dreptul la 30% din valoarea comorii descoperite.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.