Șofer din Aușeu prins la volan cu o alcoolemie de 1,18 la mie în aerul expirat

1012
poliția rutieră etilotest
Foto caracter ilustrativ

Luni, 11 martie, la ora 10.23, pe stada Marton Aron din Valea lui Mihai, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Marghita au depistat în trafic un localnic de 64 de ani, în timp ce conducea un moped, având o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Marți, 12 martie, la ora 05.00, în Parcul Petofi din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Ineu, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, marți, 12 martie, la ora 00.43, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic pe DN 1, în localitatea bihoreană Gheghie, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Aușeu în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiecăruia dintre conducătorii auto care au fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.