Șofer din Aușeu prins la volan cu o alcoolemie de 1,18 la mie în aerul expirat

1013
poliția rutieră etilotest
Foto caracter ilustrativ
 

Luni, 11 martie, la ora 10.23, pe stada Marton Aron din Valea lui Mihai, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Marghita au depistat în trafic un localnic de 64 de ani, în timp ce conducea un moped, având o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Marți, 12 martie, la ora 05.00, în Parcul Petofi din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Ineu, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, marți, 12 martie, la ora 00.43, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic pe DN 1, în localitatea bihoreană Gheghie, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Aușeu în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiecăruia dintre conducătorii auto care au fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

 

Urmărește-ne și pe Google News