O plimbare cu ATV-ul s-a încheiat la spital pentru un un bărbat de 74 de ani, din localitatea Groși

1642
ambulanta Aleșd
Foto caracter ilustrativ

O plimbare cu ATV-ul s-a incheiat brusc pentru un bărbat de 74 de ani, din localitatea Groși. Bărbatul a pierdut controlul asupra direcției, a acroșat un autoturism care staționa, iar apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

„Marți, 15 aprilie a.c., la ora 16.05, un bărbat de 74 de ani, din localitatea Groși, județul Bihor, în timp ce conducea un vehicul ATV neînmatriculat, pe un drum lateral din Groși, înspre Tinăud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a acroșat cu partea laterală un autoturism care staționa pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare, iar apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă”, se precizează în comunicatul transmis azi de IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul vehiculului ATV a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.