O MAȘINĂ a INTRAT în COPAC, în zona localității Gheghie

1548
Polița noaptea
Foto caracter ilustrativ
 

Duminică, a avut loc un accident rutier în afara localității Gheghie, un autoturism a intrat într-un copac.

 

„Duminică, 26 septembrie, la ora 00.20, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Gheghie, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Cluj, pe un sector de drum drept, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a ieșit pe acostament și a lovit un copac aflat în partea dreapta a sensului său de deplsare.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare”, transmite IPJ Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Patru autoturisme implicate într-o coliziune

Tot duminică, 26 septembrie, la ora 18.50, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Oșorhei, o tânără de 21 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Oradea, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării față de autoturismul care circula în fața sa și a acroșat în partea din spate un autoturismcondus în aceeași direcție, de o femeie de 52 de ani, din localitatea Vadu Crișului, județul Bihor.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în autoturismul condus în fața sa, de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Arad, care la rândul său a fost proiectat într-un alt autoturism condus, în aceeasi direcție de deplasare, de o femeie de 47 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și o femeie de 29 de ani, pasageră în același autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

FOTO ©️ INFO Trafic jud. Bihor & Oradea
 

Urmărește-ne și pe Google News