Mașină răsturnată în Aușeu. La volan se afla un bărbat băut

1983
Accident Aușeu
Foto ©️ Irimia Alexandra

Joi, 6 august, la ora 08.50, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Auşeu, poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au identificat în trafic un bărbat de 57 de ani,

din municipiul Bucureşti, care, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieșit în afara părţii carosabile.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

În urma testării conducătorului autoutilitarei cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.