Doctoriţa originară din Aleșd de la Spitalul Județean Oradea este cercetată pentru omor!

10829
curte-doctorita-crima-copil-oradea-auseu (1)
Curtea din Aușeu în care a fost îngropat copilul

Doctorita, de la Spitalul Județean din Oradea e cercetată pentru „Violență în familie cu referire la omor”. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a dat publicităţii, vineri, primele detalii cu privire la ancheta.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău citata de ebihoreanul.ro., a declarat că: “La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor se află înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie cu referire la infracţiunea de omor. S-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la suspectă în cauză. În concret, ca stare de fapt s-a reţinut că în data de 17 decembrie 2015 în timp ce se afla la locuinţa sa din Oradea, suspecta a ucis-o pe fiica sa minoră în vârstă de o lună, după care în 19 decembrie 2015 a transportat cadavrul acesteia şi l-a îngropat în curtea unui imobil din Auşeu, judeţul Bihor, fără să relateze cuiva despre această faptă”.

“Cercetările continuă pentru lămurirea circumstanţelor cauzei, inclusiv determinarea împrejurărilor concrete în care a survenit decesul nou născutului”, a mai spus Cotrău.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis de asemena că în cursul zilei de luni, va trimite un comunicat de presă în care va relata acest caz cutremurător.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.