Prins de radar cu 142 km/h prin localitatea Aușeu

3346
Foto caracter ilustrativ

Acţiunile poliţiştilor bihoreni în perioada 11 – 15 august, au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic au fost aplicate 425 de  sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 189.505 lei. Totodată poliţiştii au reţinut 56 de permise de conducere. De asemenea au fost reţinute opt certificate de înmatriculare au fost constatate 25 de infracţiuni şi 29 de tamponări 195 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză 63 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 15 sancţiuni au fost aplicate pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, opt pentru conducere sub influenţa alcoolului, au fost sancţionate 10 depăşiri neregulamentare, iar 134 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Un șofer din Oradea a fost duminică, 13 august înregistrat cu aparatul radar în timp ce circula cu 142 km/h pe DN1 în comuna Aușeu, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h”, precizează comisar IPJ Bihor, Alina Dinu în comunicatul dat publicității azi.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.