Copaci doborâți de vijelie și inundații pe raza localității Topa de Criș

1019
 

Pompierii Detașamentului 1 Oradea au intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil, lângă Parcul Nicolae Bălcescu din Oradea, iar echipajele Gărzii de Pompieri Sălard au înlăturat un copac căzut pe o anexă din cadrul unei gospodării din localitate.

 

Între orele 20.30 – 21.10, Stația de Pompieri Aleșd a acționat pe DN1-E60, pe raza localității Topa de Criș, pentru evacuarea apei acumulate pe carosabil, pe o porțiune de circa 20 de metri pătrați, iar în jurul orei 21.30, pompierii militari din cadrul Stației Ștei au intervenit pentru evacuarea apei din subsolurile a patru locuințe situate în Săliște de Vașcău. Secția de Pompieri Beiuș a acționat pentru îndepărtarea apei din curtea unei case din Delani, iar Detașamentul de Pompieri Salonta, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, a evacuat apa acumulată în curțile a trei gospodării situate în Avram Iancu.

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit în localitățile Hotar, Hidiș, Hidișelul de Dobrești, Finiș și Petid pentru evacuarea apei din două locuințe și 15 curți.

 

Urmărește-ne și pe Google News