Cine sunt cei trei tineri decedați în tragedia de la Gheghie

7502
tineri-accident-21102018-800x557
Sursa foto: Facebook
 

Sâmbătă, 20 octombrie, Milan Valicec (Borod), Andrei Pescaru (Vadu Crișului) și Daniel Venter (Borod), cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, au mers până în Piatra Craiului la pizza, spune tatăl unuia dintre tineri. Tinerii au mers cu autoturismul lui Milan Valicec, însă la întoarcere, atunci când a avut loc accidentul, acesta nu se afla la volan. Se pare că Milan și-a lăsat prietenul să-i conducă BMW-ul, pe Andrei Pescaru, un tânăr de doar 20 de ani, care avea permis de conducere de mai puțin de un an.

„În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cluj-Oradea, într-o curbă periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de deplasare la condiţiile de drum, astfel, pe un carosabil umed a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontal cu un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Mădulari, judeţul Vâlcea”, transmit polițiștii bihoreni.

Impactul dintre cele două a autovehicule a fost unul foarte violent, iar în urma acestuia a izbucnit un incendiu. Șoferul autocamionului a reușit să iasă la timp din cabina autocamionului, însă cei trei tineri au rămas captivi în autoturismul cuprins de flăcări.

Rudele şi cunoscuţii lor acceptă cu greu că i-au pierdut. Pe reţelele de socializare apar tot mai multe mesaje în memoria lor, dar şi fotografii cu cei trei. „Prea tineri ca să plece dintre noi. Ne-au lăsat cu durere în suflete. Tristeţe şi suferinţă! Dumnezeu să vă odihnească în pace. O să ne fie dor de voi”, a scris un prieten al celor trei, Raul. „Trei suflete nevinovate, trei îngeri… Dumnezeu să vă odihnească în pace”, a scris o altă tânără.

 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.