Bebeluș mort în condiții suspecte la Auşeu. E caz de omor

3797
poliția criminalistică-800x526
Foto caracter ilustrativ

Un caz de omor al unui bebeluş este cercetat de procurorii bihoreni.

„Este un dosar de cercetare pentru infracţiunea de omor”, a declarat prim procuror adjunct Maria Cotrău, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, confirmând că este vorba despre uciderea unui nou-născut.

Dr. Hadrian Borcea, medic-şef UPU-SMURD Bihor, a confirmat că în zona Auşeu, un echipaj SMURD a mers la un punct de întâlnire stabilit pentru salvarea bebeluşului, dar că acesta a murit.

Se pare că ar fi vorba de o familie de romi și că zona ar fi aceeaşi în care acum circa 4 ani ar fi fost comis un alt caz de pruncucidere. Fiind vorba despre decesul unui copil, cazul e tratat ca atare la capitolul confidențialitate.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.