Bărbați prinși când furau motorină dintr-un TIR parcat în Aușeu

2298

Doi barbati sunt cercetati de politisti dupa ce au fost prinsi ca furau motorina dintr-un TIR.

 

„Marți, 23 noiembrie, la ora 20.00, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în flagrant delict un bărbat de 28 de ani, din comuna Tiha Bârgăului, județul Bistrița Năsăud și un altul de 32 de ani, din comuna Măgești, județul Bihor, în timp ce sustrăgeau combustibil din rezervorul unui autotren, parcat pe raza localității bihorene Aușeu, proprietate a unei societăți comerciale”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Polițiștii au descoperit, lângă autoutilitară, 8 recipiente din plastic, a câte 25 de litri fiecare, în care se aflau, în total, 200 de litri de combustibil – motorină, a mai spus Fărcuța.

Combustibilul sustras a fost recuperat de polițiștii bihoreni.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.