Apelează cu încredere la cea mai nouă vulcanizare din Aușeu

854
vulcanizare Aușeu
 

De la începutul lunii noiembrie, locuitori din Aușeu și nu numai au parte de servicii la „AUTO SUPER NG OIL”, o vulcanizare auto pentru turisme și autoutilitare.

Indiferent de tipul autoturismului pe care îl dețineți, starea roților și anvelopelor este extrem de importantă atât pentru confortul dumneavoastră și al pasagerilor, cât și în ceea ce privește siguranță traficului rutier.  

Roțile reprezintă singurul contact al unui autovehicul cu partea carosabilă, fapt pentru care, acestea sunt mult mai importante față de cum v-ați putea imagina și față de cum consideră din păcate, foarte mulți șoferi. 

Cei de la AUTO SUPER NG OIL vă așteaptă la cea mai nouă vulcanizare din Aușeu beneficiind de garanția calității indiferent că doriți o simplă echilibrare a roților sau înlocuirea anvelopelor de pe jante.

La vulcanizare au următoarele servicii:

  • echilibrat roți cu laser
  • îndepărtat jante
  • montat/demontat roți
  • jantat/dejantat anvelope
  • reparații anvelope
  • rotire/permutare anvelope

Vă puteți programa la numărul de telefon: 0754 793 552

Adresa vulcanizării auto este la nr. 133, Aușeu.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.