Accident rutier la Luncșoara; o femeie – transportată cu elicopterul SMURD la spital

4728
Foto ©️ Sebastian Mladin
 

O femeie în vârstă de 59 de ani a fost transportată marți după-amiaza cu un elicopter la un spital după ce a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier.

La fața locului a intervenit echipajul de prim-ajutor din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, iar după aceea victima a fost preluată de către elicopterul SMURD.

„Marți, 31 august, la ora 18.13, pe drumul comunal 167, în localitatea bihoreană Luncșoara, un bărbat de 28 de ani, din localitatea bihoreană Bratca, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Șinteu – Luncșoara, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat o femeie de 59 de ani, din Luncșoara, care tocmai coborâse din autoturism și care se deplasa prin spatele acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisarul-șef Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, femeia de 59 de ani a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, a mai spus Fărcuța.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.