ACCIDENT lângă Aușeu! Impact între un autoturism și un tractor

4131
ACCIDENT lângă Aușeu
Foto ©️ Facebook - grupul INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA - Raul Pop

Sâmbătă, 11 septembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Aleșd, au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe DN 1, în afara localității Aușeu, a avut loc un accident rutier între un tractor cu balotieră și un autoturism, soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

Nepăstrarea distanței de siguranță față de participantul la trafic din față – aceasta a fost cauza principală a accidentului rutier.

S-a întâmplat sâmbătă seara, în jurul orei 22.45, pe DN1, lângă comuna Aușeu. Făptașul este un tânăr de 22 de ani din comuna Borod, care a intrat din spate într-un ansamblu tractor agricol condus de un bărbat de 49 de ani din comuna Aușeu.

„Sâmbătă, 11 septembrie a.c., la ora 22.45, pe D.N.1, în afara localității bihorene Aușeu, un tânăr de 22 de ani, din Borod, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Aușeu, nu a păstrat o distanță suficientă față de un tractor care tracta o balotieră, neînmatriculate, condus, fără permis de conducere, în aceeași direcție, de un bărbat de 49 de ani, din Aușeu, intrând în coliziune cu acesta”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Polițiștii care s-au ocupat de acest caz spun că în urma accidentului rutier ambii conducători a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Se lucrează în continuare la stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.