ACCIDENT LA TOPA DE CRIȘ – un bărbat încarcerat după ce a intrat cu mașina în stâlp!

4875
ACCIDENT LA TOPA DE CRIȘ 3
Foto © AlesdOnline

Un accident de circulație a avut loc marti după-amiază, în jurul orei 14:00, pe DN1, (E60) în localitatea Topa de Criș.

Din primele informații rezultă că un autoturism a intrat cu viteză într-un stâlp. O persoană de sex masculin, a fost prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului. O autospecială a pompierilor, destinată descarcerării, de la Stația Aleșd, a ajuns la fața locului. Șoferul încarcerat fiind scos de pompieri și predat medicilor de pe ambulanță, care i-au oferit acestuia îngrijiri.

„La 13:52, pe DN 1, în localitatea Topa de Criș, un bărbat de 60 de ani, din comuna Borod, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Oradea – Cluj, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton de susținere a rețelei electrice situat pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Pacientul, a fost preluat ulterior de autospeciala SMRD tip C ajunsă la fața locului și transportat pentru îngrijiri la Spitalul Județean Oradea.

Starea pacientului este extrem de gravă. „Este instabil, a suferit politraumatisme, este în stare critică”, a explicat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, Alexandru Mateoc.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.