Accident în Topa de Criș. Un șofer a intrat într-un stâlp de electricitate

2080
Smurd ambulanta
Foto caracter ilustrativ

Traficul rutier pe DN 1, în zona localităţii bihorene Topa de Criş, a fost oprit, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7.10, în urma unui accident rutier.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Topa de Criș, județul Bihor, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers și a impactat un stâlp de electricitate.

In urma accidentului stâlpul și firele de înaltă tensiune au căzut pe carosabil.

Nu au fost persoane rănite, însă traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ 30 de minute, până la remedierea situației.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.