ACCIDENT ÎN GROȘI, PROVOCAT DE UN TÂNĂR CARE CONDUCEA, FĂRĂ PERMIS, O MOTOCICLETĂ NEÎNMATRICULATĂ

2792
Smurd ambulanta
Foto caracter ilustrativ

Implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea fără permis, o motocicletă neînmatriculată.

Sâmbătă, 3 aprilie, la ora 16.58, pe drumul comunal 267,în localitatea bihoreană Groși, un tânăr de 20 de ani, localnic, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, o motocicletă neînmatriculată, pe direcția D.N.1 – Valea Gepișului, pe un sector de drum în rampă, pe fondul neatenției în conducere, într-o curbă ușoară la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 32 de ani, din Peștiș, județul Bihor. Din impact, conducătorul motocicletei a fost proiectat peste autoturism, căzând pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.