Un bărbat de 79 de ani, din localitatea Peștere s-a autoaccidentat în timp ce circula cu un moped

715
poliția orașul Aleșd 23-800x479
 

Sâmbătă, 2 iunie a.c., la ora 08.10, în localitatea bihoreană Aștileu, un bărbat de 79 de ani, din localitatea Peștere, județul Bihor, în timp ce conducea un moped, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă periculoasă spre stânga marcată și semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției, mopedul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului rutier, conducătorul mopedului a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.