Tânăr de 19 ani din Aștileu prins la volan fără permis

1572
poliția rutieră 2
Foto caracter ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Aștileu, a fost prins de o patrula de politie in timp ce  conducea un autoturism fără permis de conducere.

Miercuri, 26 februarie, la ora 21.30, pe drumul comunal 242, în localitatea bihoreană Şuştiu, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din comuna Aştileu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, făra a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot miercuri, acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 132 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 54.330 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 23 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare, au fost constatate cinci infracțiuni și 1tamponări.  

67 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 21 de  pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, au fost sancționați 11 bicicliști, iar 33 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, miercuri, 26 februarie, la ora 15.55, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Urvind a fost depistat în trafic un bărbat de 61 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autoturismcu viteza de 110 km/h, înregistrată radar.

Conducătorul auto care a depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.