Șofer din Aștileu cu alcoolemie de 1,79 mg/l oprit de polițiști. S-a ales acum cu dosar penal

1288
Etilotes
Foto caracter ilustrativ

O patrula de politie a depistat un conducator auto care avea o alcoolemie de 1,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Luni, 8 noiembrie, la ora 18.40, pe raza localității bihorene Aștileu, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,79 mg/l acool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd.

Tot luni, la ora 23.40, pe strada Iosif Vulcan din municipiul Oradea, polițiștii Biroul Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din Oradea, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Celui în cauză i-au fost recoltate preobe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.