Promisiuni legate de plombarea gropilor pe drumul județean Aleșd – Aștileu

854
Julien Dumitru Mateas 
 

Pe DJ 746 ce face legătura între Aleşd şi Aştileu vor începe lucrările de întreținere. Acestea se vor desfășura pe o lungime de circa 1,5 de km.

 

Pe toată porțiunea amintită gropile din șosea se vor plomba, cu beton asfaltic, iar lucrările vor începe la o dată neprecizată încă.

“În calitate de consilier județean ALDE şi cu sprijinul Consiliului Județean Bihor am militat, pentru plombarea și ulterior asfaltarea acestui drum județean, deoarece consider esențial acest lucru, pentru locuitorii din zonă. Noi, cei de la ALDE, am ascultat problemele locale, și susținem vehement dezvoltarea infrastructurii județului Bihor împreună cu colegii de la județ în ceea ce priveşte reabilitarea drumurilor județene. ”, a precizat pentru AlesdOnline, consilierul județean ALDE, Julien Dumitru Mateas.

Am purtat miercuri o discuţie cu Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang, în vederea remedierii acestei probleme. Am primit asigurări că, de îndată ce vremea ne permite vor începe lucrările, în primă fază o sesiune de plombări ale acestui drum. Cel mai sigur în următoarele săptămâni vor începe lucrările!, a mai spus Julien.

 

Urmărește-ne și pe Google News