Prefectul de Bihor, nemulţumit de acţiunea de deszăpezire în Tileagd, Tilecuș și Aștileu

3641

Prefectul Dumitru Țiplea în calitate de coordonator al Comandamentului Județean pentru deszăpezire și combaterea poleiului și a altor fenomene meteorologice periculoase specific sezonului rece a convocat ieri, 14 ianuarie, o ședință privind modul de efectuare a activităților de deszăpezire pe drumurile județene și naționale de pe raza județului Bihor.

La întâlnire au participat reprezentații Consiliului Județean Bihor, Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ), Serviciului Rutier din cadrul IPJ, precum și directorii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj și Secției Drumuri Naționale Oradea.

În cadrul ședinței prefectul și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care au fost gestionate activitățile în acest interval, în special în zonele Leș, Tinca, Tileagd, Tilecuș, Aștileu, Popesti, Hidișel și Holod și a făcut un apel către cei prezenți să aplice măsurile necesare pentru deszăpezirea eficientă a drumurilor la nivelul întregului județ.

Amenință companiile cu amenzi

În încheiere, prefectul Dumitru Țiplea a solicitat reprezentanților IPJ, dacă va fi cazul, să aplice amenzi companiilor responsabile cu deszăpezirea drumurilor, și, totodată, a solicitat demararea unor acțiuni de verificare în trafic a echipării autovehiculelor pentru condiții de iarnă.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.