LA STRADA s-a mutat într-o nouă locație

1932
LA STRADA

LaSTRADA, și-a cucerit aleșdenii și nu numai de când a apărut. Acum, pentru a oferi o ambianță mai frumoasă pofticioșilor clienți, s-a mutat într-o nouă locație. 

 

Pentru a-și răsplăti pofticioșii clienți, Cătălin Salajan a optat pentru o locație cu o ambianță mai frumoasă. Dar și cu posibilitatea de a savura bunătățile pe terasă. Așa că, LaSTRADA s-a mutat din incintă în zona Haltei Aleșd din Aștileu.

Și în noua locație găsiți bunătățile lor, cei de la „LaSTRADA” întâmpinându-și clienții cu un meniu nou, stufos și cu preparate de calitate.

Scopul celor de la „LaSTRADA” este simplu, să îi multumescă și pe clientii cu cele mai rafinate gusturi, oferindu-le cafea și mancare proaspat preparată.

Dacă ești curios, hai și tu miercuri, 19 ianuarie, începând cu ora 09:00 la „LaSTRADA”.

Clienții pot face comenzi la domiciliu, la numărul de telefon: 0770 291 521

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.