INCONȘTIENȚĂ! Cinci șoferi prinși băuți la volan, în weekend

656

Cinci bihoreni, care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, au fost depistați, în weekend, de polițiști.

Duminică, 16 mai, la ora 06.45, pe strada Mareșal Alexandru Averescu din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 55 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, 16 mai, la ora 07.10, în localitatea bihoreană Oșorhei, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, din Oradea,  în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 15 mai, la ora 19.40, pe drumul județean 764, în localitatea bihoreană Aștileu, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un localnicde 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,54 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Vineri, 14 mai, la ora 16.54, pe drumul județean 108 I, în afara localității bihorene Chistag, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din localitatea bihoreană Aleșd în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

A refuzat recoltarea de probe biologice, după ce a fost depistat în timp ce conducea sub influența alcoolului, un tractor neînmatriculat

Duminică, 16 mai, la ora 03.50, pe drumul județean 795, între localitățile bihorene Tinca și Gurbediu, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din comuna Tinca, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat, având o concentraţie alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

La solicitarea legală a polițiștilor, conducătorul tractorului a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

​La volan, fără permis

Duminică, 16 mai, la ora 13.25, pe strada Prahovei din localitatea bihoreană Tinca, polițiștii Secție nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un localnic de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.