Incendiu în localitatea Peștere, comuna Aștileu. O mașină a luat foc

1326
Mașina incediu
Foto caracter ilustrativ
 

În dimineața zilei de marți, 21 decembrie, în jurul orei 10.35, pompierii Detașamentului 2 Oradea au fost alertați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism ce rula pe strada Corneliu Baba din municipiu.

​Incendiul, localizat și lichidat de către forțele de intervenție în aproximativ cinci minute, s-a soldat cu arderea materialelor combustibile din compartimentul motor.

​Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit.

​În seara zilei precedente, echipajele Stației Aleșd au intervenit în localitatea Peștere, comuna Aștileu, unde au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, în împrejurări determinante similare. Și în acest caz, flăcările au fost stinse cu operativitate, pompierii împiedicând propagarea acestora la întregul autovehicul. În urma evenimentului, au ars materiale plastice din compartimentul motor. 

​Din fericire, evenimentele menționate nu s-au soldat cu persoane rănite.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.