Grup sanitar nou la Şcoala din Aștileu

673
 

Copiii din ciclul primar din comuna Aștileu au început noul an școlar în condiții normale deoarece amenajarea unui grup sanitar în corpul de clădire destinat claselor I-IV a motivat primăria comunei să realizeze și alte lucrări de modernizare atât de necesare școli: zugrăvirea pereților, montarea de gresie, înlocuirea parchetului vechi cu pardoseală nouă și a ușilor vechi.

 

„Dorim să mulțumim pe această cale încă o dată sponsorului HOLCIM România care a înțeles importanța accesului copiilor la condiții igienico-sanitare decente și răspuns atât de prompt invitației noastre de a se alătura proiectului TOALETE CA LA CARTE. Nu în ultimul rând vrem să mulțumim Primăriei comunei Aștileu pentru continuarea lucrărilor și multiplicarea rezultatelor proiectului nostru. Ne bucurăm că atât Primăria, cât și HOLCIM România au găsit în noi un partener de încredere”, a declarat directorul școlii din Aștileu, Petru Gaidoș.

În videoclipul de mai jos îl puteți urmări pe Petru Gaidoș, directorul școlii din Aștileu care prezintă lucrările realizate.

 

Urmărește-ne și pe Google News