Cadavrul unui bărbat, descoperit de angajaţii hidrocentralei din Aștileu

3949
cadavru Hidrocentrala Astileu- 1 -800x450
Foto © AlesdOnline

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, luni, de un angajat al Hidrocentralei din Astileu, judeţul Bihor. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Pompierii din Aleșd au fost solicitaţi, luni dimineață, în Astileu, unde un angajat al Hidrocentralei a descoperit cadavrul unui bărbat. La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu barca, un echipaj SMURD si o Ambulanță din cadrul SAJ Bihor.

Cadavrul a fost preluat de către organele de anchetă, urmând ca, după efectuarea necropsiei, să se stabilească în mod cert cauza decesului.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz, pentru moarte suspectă.

Stire în curs de actualizare …

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.