Biciclist lovit de o autoutilitară în Aștileu. A fost transportat la spital

1009
Smurd ambulanta Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Accident de circulație, marți la Aștileu. Un biciclist a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o autoutilitară. 

„Marți, 9 noiembrie, în jurul orei 15.05, pe drumul județean108, în localitatea bihoreană Aștileu, un tânăr de 21 de ani, din Slobozia Bradului, județul Vrancea, în timp ce efectua manevra de mers înapoi la volanul unei autoutilitare, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat cu partea din spate un bărbat de 65 de ani, din comuna Aștileu, care circula pe bicicletă”, transmit reprezentanții IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.