Bărbat căzut în locuință, salvat de pompierii aleșdeni

1986
pompierii aleșdeni
 

Pompierii militari aleșdeni au fost solicitaţi luni dimineață să intervină pentru salvarea unui bărbat, din Astileu, care căzuse în locuința sa şi nu s-a mai putut ridica.

Ajutorul a fost solicitat prin 112 de un vecin al bărbatului, care a observat că acesta nu a mai ieşit din casă de câteva zile, pentru a ajunge la el pompierii au forțat ușa de la intrarea în locuință.

„Persoana în cauză, un bărbat, căzuse la podea de ceva timp, fiind în imposibilitatea de a se ridica. Pentru salvarea acestuia, sa intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și echipamente pentru salvări din medii ostile vieții, și un echipaj SMURD. Cei de la descarcerare au fost nevoiți să deblocheze ușa pentru a putea intra în locuință. Bărbatul a fost găsit conştient, dar fără puterea de a se ridica”, a precizat pentru AlesdOnline, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Orășenesc Aleșd, pentru investigaţii suplimentare.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.